آی میتران

تجربه یک آنلاین متفاوت

بخش پنجم- پخش زنده

بخش پنجم- پخش زنده

سلام وقت بخیر

در این بخش برای شما آموزش ارسال ویدیو توسط نرم افزار vmix بصورت استریم برای سرور را آماده کرده ایم. امیدواریم این نرم افزار را نصب کرده باشید.

نرم افزار vmix چیست؟ نرم افزاری برای تدوین و میز کاری برای ویدیوهایی که پخش زنده می شوند استفاده می شود. البته نرم افزارهایی دیگری در این زمنیه وجود دارند که به چند مورد اشاره می کینم. warecast,OBS(open broadcast studio),flash media / ما این نرم افزار را استفاده می کنیم چون که امکانات آن نسبت به دیگر نرم افزارها از نظر ما بالاتر است.


بریم برای مطالعه کامل

درجا کردن اتومبیل و اگزوز

درجا کردن اتومبیل و اگزوز

سلام وقت بخیر

یک تجربه از دوستان اگزوز ساز و مکانیک

قابل توجه دوستانی که اتومبیل خود را روشن میگذارند تا به اصطلاح گرم شود.

در نظر داشته باشید اتومبیل (ماشین ) شما که درجا و برای مدت طولانی کار می کند نه تنها برای آن مفید نیست بلکه برای آن مضر است.

شاید این سوال پیش بیاید درجا کردن اتومبیل چه ضرری دارد؟!


بریم برای مطالعه کامل

بخش چهارم - پخش زنده

بخش چهارم - پخش زنده

سلام وقت بخیر

حتما بخش سوم پخش زنده را مطالعه کرده اید در غیر اینصورت روی اینجا کلیک نمایید.

این پست مختصر می باشد.

در انتهای بخش سوم اشاره کرده ایم که بخش چهارم مربوط به پلیر پخش زنده خواهد بود. برای اینکه فیلم و تصاویر و ... که بروی سرور می فرستید را در سایت یا هر پلترفرمی نشان دهید بایستی از یک پلیر استفاده کنید. فرمتی که در این پخش زنده خواهیم داشت با فرمت m3u8. می باشد. ما از پلیر clappr استفاده خواهیم کرد.


بریم برای مطالعه کامل

محاسبه شارژدهی باطری

محاسبه شارژدهی باطری

سلام وقت بخیر

در این پست برای شما آموزش شارژدهی باطری را تدارک دیده ایم.

خب این کار بسیار آسان و ساده می باشد. هر باطری یک ظرفیتی دارد و معمولا با آمپر ساعت بیان می شود برای مثال 4.5 آمپر ساعت (4.5AH) و از طرفی هم جریان مصرف کننده مشخص است. برای اینکه بدانید باطری چند ساعت شارژدهی خواهد داشت کافی است که آمپر ساعت را بر جریان مصرف کننده تقسیم نمایید، برای اینکه مفهوم جمله را درک کنید یک مثال علمی را حل کنیم.


بریم برای مطالعه کامل

بخش سوم - پخش زنده

بخش سوم - پخش زنده

سلام وقت بخیر

امیدواریم بخش دوم پخش زنده رو مطالعه کرده باشید. در بخش دوم نصب سرور اوبونتو رو کوتاه مرور کردیم.

در این پست به سراغ نصب وب سرور انجینکس ( NGINX )  خواهیم رفت و مراحل نصب آنرا دنبال خواهیم کرد. نصب این وب سرور ساده می باشد و کل نصب این وب سرور توسط دستورات لینوکسی خواهد بود که در ادامه مطلب برای شما خواهیم آورد. در طول نصب وب سرور، کانفیگ و نصب ffmpeg هم آموزش داده شده است.


بریم برای مطالعه کامل

بخش دوم - پخش زنده

بخش دوم - پخش زنده

سلام وقت بخیر

با بخش دوم پخش زنده اینترنتی همراه شما هستیم. سعی خواهیم کرد این بخش را بصورت ساده برای شما توضیح دهیم.

برای مشاهده بخش یکم اینجا کلیک نمایید.

اگر بخش یکم را مطالعه کرده باشید ما کوتاه از پخش زنده برای شما نوشته ایم و یکسری سوال را پاسخ داده ایم، همچنین به راه اندازی ماشین مجازی هم اشاره کردیم. اکنون بعد از طی مراحل بالا به مرحله نصب سرور خواهیم رسید. سروری که ما در نظر گرفته ایم، سرور ابونتو نسخه 16.04 می باشد که می توانید فایل iso. آنرا از سایت ابونتو دانلود کنید و استافده نمایید.


بریم برای مطالعه کامل

بخش یکم - پخش زنده

بخش یکم - پخش زنده

سلام وقت بخیر

بالاخره تحقیقات در زمینه پخش زنده به اتمام رسیده و اکنون در حال تلاش برای آموزش این بخش هستیم و فایل ها و اسکرین های آنرا آماده می کنیم.

امروز کوتاه در رابطه با پخش زنده و نیازمندهای این سیستم (سوال و جواب) برایتان خواهیم نوشت.

اولین سوالی که رخ خواهد داد : کلاً پخش زنده چیست؟؟ یعنی دریافت تصویر و صوت همزمان با رخداد آن در یک محل، بعبارتی در یک استودیو یک برنامه ای در حال اجرا است که با استفاده از تجهیزات استودیوی مربوطه آن برنامه را ما همزمان (زنده یا live ) در گیرنده های خود ببینیم.

با پیشرفت علم و کامپیوتر پخش زنده از بستر گیرنده (تلویزیون) به بستر اینترنتی هم وارد شده است که برای خود دنیایی است. نرم افزارهای بسیاری اعم از رایگان و پولی در این زمینه موجود می باشند که به چند مورد از معروف ترین آنها اشاره میکنیم : 

wowza stream engine,RED5,Nginx-rtmp,adobe media server

ما برای راه اندازی سرور پخش زنده از NGINX استفاده خواهیم کرد. البته در نظر داشته باشید که NGINX تنها یک وب سرور است که ما از ماژول rtmp آن استفاده خواهیم کرد.

شاید دومین سوالی که رخ دهد این باشد : برای پخش زنده نیازمندی های ما چیست؟؟ برای این کار ما نیاز به یک سرور لینوکسی + یک نرم افزار استریم ( OBS or VMIX ) خواهیم داشت. البته بایستی آشنایی نسبی با این سرور و خط فرمان آن داشته باشید (کار دشواری نیست، توضیح مفید و مختصر در زمان نیاز خواهیم داد ).

 


بریم برای مطالعه کامل