آی میتران

تجربه یک آنلاین متفاوت

تاریخ شمسی در وردپرس

تاریخ شمسی در وردپرس

سلام وقت بخیر

اگر مدیر سایت وردپرسی هستین فارسی کردن تاریخ نوشته های وردپرس یکی از دغدغه های شما هست که برخی مواقع خیلی اذیت میکنه.

برای داشتن تاریخ شمسی کلی افزونه و پلاگین نوشته شده که با نصب اون می تونید این کار رو انجام بدین، اما گاهاً پیش میاد که برنامه نویس محترم از توابعی استفاده میکنه که افزونه و پلاگین قادر به شمسی کردن تاریخ نیست!

حالا باید چیکار کنیم؟ چطوری این مشکل رو مرتفع کنیم؟!

با ما باشید تا این موضوع رو با یه راه حل ساده حلش کنیم.


بریم برای مطالعه کامل

تغییر استایل پست ها در یک حلقه

تغییر استایل پست ها در یک حلقه

سلام و وقت بخیر

آموزش تغییر استایل پست ها در یک حلقه

مدتی پیش قالب های خبری رو نگاه میکردم تا شاید بتونم ازشون در طراحی ها ایده بگیرم. تو بعضی قالب ها دیدم که از یک دسته بندی خاص، 4 عکس نمایش میده اما یک عکس بزرگ و بقیه با استایل متفاوت و کوچکتر هستن، هر چقدر دنبال این موضوع در زمینه برنامه نویسی رفتم متوجه نشدم. از چند شخص برنامه نویس هم که سوال کردم یا نتونستن منظورم رو بفهمن یا اینکه فهمیدن و بلد نبودن. به هرحال با تلاش فراوانی که کردم تونستم این مشکل رو برطرف کردم.

از اون جاییکه احساس کردم دوستانی مثل من در این موضوع تفکر کرده و به نتیجه نرسیدن این بحث رو به اشتراک بزارم شاید به دردشون بخوره. این موضوع به قدری ساده و پیش پا افتاده هست که بعد از مطالعه موضوع به عمق سادگی اون پی خواهید برد.


بریم برای مطالعه کامل

ساخت ورودی تاریخ در فرم ها بصورت دستی

ساخت ورودی تاریخ در فرم ها بصورت دستی

تا حالا شده بخواهيد يک تاريخ رو از کاربر بگيرين؟ خوب چه کارمي کنيد؟ نکنه يک فيلد از نوع  text رو ميزارين و ميگين وارد کن!

همونطور که مي دونيد اين روش خوبي نيست آخه بيچاره طرف چطوري بفهمه که به چه استايلي بايد وارد کنه و تازه اگر هم بدونه باز هم احتمال خطا زياد ميشه.
خوب پس چه بايد كرد؟

كاري كه معمولا انجام ميشه اينه كه سه تا select box رو توي فرم ميزارن و اونها رو به ترتيب به روز, ماه و سال اختصاص ميدن .

روز از ١تا ٣١ مي باشد.
توي ماه آرايه ماههاي خودمون رو مي ريزيم.
در مورد سال بستگي به جايي داره كه مي خواهيم از اون استفاده كنيم, من اينجا اون رو از دو سال قبل تا سال جاري گذاشتم, البته اگر برنامه مون طوري باشه كه مثلا بخواهيم از يه تاريخ تا تاريخ ديگه رو توي DataBase جستجو كنيم(داده هاي بين دو تاريخ رو بكشيم بيرون), دراين حالت مي تونيم اول سال هاي موجود در DataBase رو بخونیم و بعد بر طبق اون select box پر کنیم.

حالا فرضكنيد كه مي خواهيم action صفحه رو خودش بگذاريم, يعني بعد از اينكه كاربر تاريخ رو انتخاب كرد و فرم رو ارسال نمود برگرديم توي همين صفحه و select box ها دوباره چاپ بشن در این حالت بهتره که select box ها رو طبق مقاديري كه كاربر فرستاده مقدار دهي كنيم كه كارير بدونه چه تاريخي رو انتخاب كرده.


بریم برای مطالعه کامل

ذخیره سازی مشخصات بازدید کنندگان با php

ذخیره سازی مشخصات بازدید کنندگان با php

سلام وقت بخیر

ذخيره سازی مشخصات بازديد کنندگان بر روی فايل ساده:

اين مقاله به عزيزاني كه ميخواهند اطلاعاتي در مورد سيستم بازديدكننده هاي سايت خود به دست آورند كمك بزرگي خواهد كرد. وقتي شما هزينه اي را براي گرفتن فضا پرداخت كرده ايد و از يك فضا بر روي يك سرور استفاده ميكنيد نميتوانيد از فايلهاي Log سرور استفاده نماييد، اگر سرور در اختيار خودتان باشد اين كار امكان پذير است و حتي اطلاعات مفيدي نيز ذخيره ميشود، ولي وقتي سرور در اختيارتان نباشد ميبايست از طريق برنامه نويسي اقدام به اينكار نماييد ، در اين مقاله به بررسي برنامه نويسي اين سيستم توسط PHP خواهيم پرداخت. با استفاده از اين روش ميتوانيد آماري از ترافيك سايتتان را بدست آوريد و همچنين متوجه شويد كه كاربر از كجا به سايتتان آمده و چه صفحاتي را مشاهده كرده اند. با خواندن اين مقاله ميتوانيد اعمال فوق را بدون استفاده از بانكاطلاعاتي MYSQL انجام دهيد، ما فقط به يك فايل متني معمولي براي ذخيره ترافيك استفاده ميكنيم و دو متد را مورد بررسي قرار ميدهيم. اولين متد در رابطه با session منحصر به فرد هر كاربر و دومين متد در رابطه با اطلاعات وارد شدن كاربران به همه صفحات ميباشد. در اين مقاله علاوه بر مرور اين سيستم ، اطلاعات مناسبي در مورد متغيرهاي از پيشتعريف شده در PHP در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

متد1 (Session Logging) :

با استفاده از اين متد ميتوانيد اطلاعات منحصر به فرد در بازديد كننده سايت را بدست آوريد:

<?php
session_start();
if(!session_is_registered('counted')){
$agent = $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
$uri = $_SERVER['REQUEST_URI'];
$user = $_SERVER['PHP_AUTH_USER'];
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$ref = $_SERVER['HTTP_REFERER'];
$dtime = date('r');
if($ref == ""){
$ref = "None";
}
if($user == ""){
$user = "None";
}
$entry_line = "$dtime - IP: $ip | Agent: $agent | URL: $uri | Referrer: $ref | Username: $user
n";
$fp = fopen("logs.txt", "a");
fputs($fp, $entry_line);
fclose($fp);
session_register('counted');
}
?>

بریم برای مطالعه کامل

زبان برنامه نویسی مناسب هر پلت فرم

زبان برنامه نویسی مناسب هر پلت فرم

سلام وقت بخیر

شاید برای شما هم سوال بوده که چه زبان برنامه نویسی برای چه پلت فرمی مناسب بوده؟؟؟!

با مطالعاتی که انجام شد و نتایجی که بدست آوردیم این پست رو برای شما تدارک دیدیم.

البته به زبان هایی اشاره کرده ایم که بیشتر مورد توجه برنامه نویسان عزیز هستش.

در ادامه مطلب این لیست را ببینید


بریم برای مطالعه کامل

معرفی برخی فریمورک های موجود

معرفی برخی فریمورک های موجود

سلام وقت بخیر

در این پست قصد داریم به لیست فریم ورک های php,css,java scripte اشاره کنیم. حالا سوال این است که فریمورک یا فریم ورک چیست؟؟

فریم ورک همانطوری که از نام پیداست به معنای قالب کاری می باشد. فریم ورک ابزار و کتابخانه هایی هستند که کار توسعه برای برنامه نویس راحت تر و سریعتر انجام شود. فریمورک ها مزایا و معایب خاص خودشان را دارند. برای مثال مزایای آن میتوان به خوانایی برنامه توسط برنامه نویسان دیگر میباشد. البته در این میان فریمورک های مشهوری که از محبوبیت زیادی در بین دیگر فریمورک ها کم نیستند برای مثال در میان فریمورک های مربوط به php میتوان به لاراول ، برای css بوت استرپ، جاوا اسکریپت هم میتوان انوگلار یا vue.js را اشاره کرد.

در ادامه مطلب به فریمورک های مربوط به برنامه نویسی وب اشاره شده است.


بریم برای مطالعه کامل

مدیریت کاربران با php ,ajax,pdo

مدیریت کاربران با php ,ajax,pdo

سلام وقت بخیر

امروز برای شما یک سورس از زبان php آماده کرده ایم، توسط این پروژه شما با pdo,ajax درگیر می شوید. این پروژه در اصل توسط سورس کدستر (sourcecodester) نوشته شده است. ما در آی میتران این پروژه را به زبان شیرین پارسی ترجمه کرده ایم و یک سری ویرایش های جزئی در آن ایجاد نموده ایم.

دیزاین این پروژه با استفاده از فریم ورک شیرین بوت استرپ نوشته و طراحی شده است.در گالری تصاویر مربوطه می توانید صفحه نمونه را در که ما در لوکال راه اندازی نموده ایم را مشاهده کنید. این پروژه دمو ندارد .


بریم برای مطالعه کامل